Nytt läsår – nya uppdateringar

Nytt [läs]år – nya möjligheter. Nu rullar vi ut ny design, kategorier och lite annat smått och gott.
Först och främst hoppas vi att ni alla haft en underbar semester med allt som tillhör sommaren, vädret i stort till trots.

Design

I förra nyhetsbrevet pratade vi om att en uppiffad design av Bookis skulle införas och nu är vi där. En del av er har redan fått den och vi tar några bibliotek i taget.
Vi jobbar ju ständigt på att hålla Bookis uppdaterat och modernt tekniskt men framförallt utseendemässigt som en del i att vara en attraktiv miljö på webben för våra författare och låntagare.

Nya kategorier

Nu finns två nya kategorier under skönlitteratur – humor och poesi. Dessa har tillkommit på allmän begäran och införs tillsammans med den nya designen.

Recensioner synliga i adminpanel

En efterfrågad funktion har varit möjligheten att se antal kommentarer/recensioner bredvid titlarna i adminpanelen och nu inför vi det.
När ni går in under “Produkter” > “Produkter” och alla böcker listas så kommer ni se antal kommentarer längst till höger.
Detta införs också tillsammans med den nya designen.

Upprensning

Något vi ständigt försöker jobba med är att göra adminpanelen renare och mer överskådlig och vi rensar bort menyval och annat som inte behövs så gott det går. Just adminpanelen kommer vi jobba lite extra med under hösten för att försöka göra Bookis så lättadministrerat som möjligt.

Ha det så bra och fortsätt njuta av den fina sensommaren!

Om författaren

Lämna en kommentar