Grundkurs – Så jobbar du med Bookis

Välkommen till supporten för din Bookis-sajt. Gå igenom alla filmer från början till slut eller klicka dig fram till den instruktion du är intresserad av i indexet under.

INDEX

01. Logga in på Bookis
02. Översikt adminpanel och framsidan
03. Publicera böcker på Bookis
04. Posta en nyhet på Bookis
05. Hantera författare på Bookis
06. Hantera kommentarer på Bookis
07. Hantera modulerna på Bookis
08. Lägg till fler användare på ditt Bookis

Logga in på Bookis

I filmen går vi igenom hur vi loggar in på sajten och återställer sitt lösenord om det skulle behövas.

Noterat: Använd /wp-admin i slutet på din webbadress för att komma till inloggning.

02. Översikt adminpanel och framsidan

I denna film går vi igenom hur Bookis är uppbyggt och fungerar, både som besökare/låntagare och för dig som administratör, så du förstår hur allt hänger ihop.

03. Publicera böcker på Bookis

04. Posta en nyhet på Bookis

05. Hantera författare på Bookis

06. Hantera kommentarer på Bookis

07. Hantera modulerna på Bookis

08. Lägg till fler användare på ditt Bookis

Skärmavbild 2014-09-07 kl. 20.21.15

När det börjar strömma in många böcker är det skönt att vara flera som lägger upp böcker. Nu kan ni själva administrera detta.
När du är inloggad går du in under “Användare” > “Lägg till ny”. Under “Skapa en ny användare och läg…” skriver du in önskat användarnamn och e-postadress samt anger rollen “Butiksägare” och klickar på “Lägg till ny användare”.
Nu får den nya användaren ett mejl med sina uppgifter.

Lämna en kommentar